dlouho, předlouho jsem přemýšlela jak se má představit bytost nelidská a neskřetí... Jsem z těch, které si přivezli Římané, coby nekonvenčí živou zbraň, jsem z rodu pijáků krve...
(A kdo nevěří, tomu pošlu fotku)
Jsem Laura, to znamená Vavřín a ten značí vítězství. Mohla bych být živým talismanem pro štěstí, kdyby se nestávalo, že kde se objevím, tam někdo přijde k úrazu. (Většinou stejně já, tak co...)
Teď vážně, přiznám se bez mučení, že na dřevárně jsem ještě nebyla, jezdím železo, ale na popud kamaráda jsem se o toto téma začala poněkud více zajímat. důvodem je sranda, která se zcela evidentně dá zažít a pak má zálba ve výrobě různých věcí pro šerm, larp i dřevárny a psaní fantasy příběhů, i když ani v těch se zatím na chudáky skřety nedostalo, uvidíme příště.
Laura
Re: Laura
Vítej....inu taky netuším,co pa budeš za genotyp pijáka krve, mám typ, ale rád si ho ověřím na fotce
Skorči boj se
Mě málem pokousala v dílně
Jinak vítej moje skoro adoptivní upírská matko co by mi mohla konečně dát prošívku
Doufám ež tě toto fórum naučí že dřevárny sou hezké a milé (narozdíl od...pche...železa
)
Mě málem pokousala v dílně

Jinak vítej moje skoro adoptivní upírská matko co by mi mohla konečně dát prošívku

Doufám ež tě toto fórum naučí že dřevárny sou hezké a milé (narozdíl od...pche...železa
)Re: Laura
¨Já si říkala, jak vrouně mě nepřivítáte a tady se hned vyhrožuje česnekem a stříbrem, pche :) Fotku někde vydoluju ale mám jen ze železa a ktomu jen jedinou gotickou, jinak totiž jezdím třicetiletou válku. Ale ať je nějaká představa jak vlastně vypadám....

Troufalá otázka- potkali jsme se na Libušíně?
Nejspíš mohu odpovědět za ní 
Ano potkali byla tam taky (nevim kdy zase příde na BOT tak jen abys věděl xD)

Ano potkali byla tam taky (nevim kdy zase příde na BOT tak jen abys věděl xD)