Jméno: Borg
Rasa: Skřeti z mlžných hor
Co rád: Hluboké jeskyně, bitevní vřavu a úctu k veliteli
Co nerad: Nepřítele a zeleninu
Jmenuji se Borg. Jsem z národa jež přepadával kupce procházející Mlžnými horami a v období velkého hladu scházíme do vesnic na úpatí hor. Jsme rasa co kutá rudu a vytváří z ní smrtonosné zbraně Již v útlém věku jsem poznal boj, boj jež byl prvním krveprolitím mé krve. Boj v kterém se zostřily mé smysly a krvežíznivost mě prvně ovládla. Napadli nás lidé v našich doupatech, jako odplatu za všechny nájezdy. Některým z nás se podařilo schovat ve štolách. Těch pár z nás co zbylo se rozprchlo do jiných klanů a přísahalo pomstu lidu jenž způsobil zkázu klanu. Nyní se potácím Středozemí a hledám klan a mocného spojence v boji proti lidem.
Borg
Re: Borg
borg724 wrote:Jméno: Borg
Rasa: Skřeti z mlžných hor
Co rád: Hluboké jeskyně, bitevní vřavu a úctu k veliteli
Co nerad: Nepřítele a zeleninu
Jmenuji se Borg. Jsem z národa jež přepadával kupce procházející Mlžnými horami a v období velkého hladu scházíme do vesnic na úpatí hor. Jsme rasa co kutá rudu a vytváří z ní smrtonosné zbraně Již v útlém věku jsem poznal boj, boj jež byl prvním krveprolitím mé krve. Boj v kterém se zostřily mé smysly a krvežíznivost mě prvně ovládla. Napadli nás lidé v našich doupatech, jako odplatu za všechny nájezdy. Některým z nás se podařilo schovat ve štolách. Těch pár z nás co zbylo se rozprchlo do jiných klanů a přísahalo pomstu lidu jenž způsobil zkázu klanu. Nyní se potácím Středozemí a hledám klan a mocného spojence v boji proti lidem.
- Attachments
-
- 474414_4155595537496_825889241_o kopie.jpg (61.8 KiB) Viewed 15747 times
-
angleblue63
diskuze nikdo nezakazuje. Přeci jen ale je BOT spíše pokladnice vědomostí a informací než diskuzní fórum. Ve snaze o udržení přehlednosti fóra se diskuze vždy po čase mažou. Nebuďte tedy uražení, pokud vám zmizí komentář. Pokud je diskuze konstruktivní, zůstane zachována. Většina témat je udržována ve stavu fotky/odpovědi na otázky/návody. Obdivné komentáře jsou po čase mazány, právě kvůli přehlednosti. Věřte, že proklikávat se desítkama stránek a hledat kýženou informaci je pruda.
Nebudu tak.. upřímná, jako Erlogh, ač si myslim to samý.
To, co potřebuješ udělat je trochu víc se na botu zabydlet a zahodit svou helmu hodně daleko :) Místní osazenstvo ti na inteligentní dotazy, jak vylepšit svůj kostým, určitě rádo poradí.
To, co potřebuješ udělat je trochu víc se na botu zabydlet a zahodit svou helmu hodně daleko :) Místní osazenstvo ti na inteligentní dotazy, jak vylepšit svůj kostým, určitě rádo poradí.
Neber vše doslova, když z helmy flexou ořízneš okraj, který jí dává charakteristický moderní tvar a nanýtuješ na ni kůži nebo kusy plechu, trochu ji potlučeš tak z ní ještě může být parádní helma.
Přesně, hodně lidí tady má základ své helmy z blembáku, já třeba patřím mezi ně a nemůžu si ztěžovat.
VeverAK wrote:Neber vše doslova, když z helmy flexou ořízneš okraj, který jí dává charakteristický moderní tvar a nanýtuješ na ni kůži nebo kusy plechu, trochu ji potlučeš tak z ní ještě může být parádní helma.
S tím potlučením mam problém :D Mlátil jsem do toho za studena jak debil a ani ťuk :D Holt armádní ocel je armádní ocel :D
Gorbag
Rozděl a Panuj!
Rozděl a Panuj!
Gorbag. wrote:VeverAK wrote:Neber vše doslova, když z helmy flexou ořízneš okraj, který jí dává charakteristický moderní tvar a nanýtuješ na ni kůži nebo kusy plechu, trochu ji potlučeš tak z ní ještě může být parádní helma.
S tím potlučením mam problém :D Mlátil jsem do toho za studena jak debil a ani ťuk :D Holt armádní ocel je armádní ocel :D
Vůbec bych do toho nešel - a už vůbec ne za studena. Jednak ničíš historickou reálii, jednak ti to dá minimálně stejně práce jako pořídit jinou novou.