Borg

Nebuďte anonymní! PŘEDSTAVTE SE!

Moderators: Melian, Mardug

borg724

Borg

Post by borg724 »

Jméno: Borg
Rasa: Skřeti z mlžných hor
Co rád: Hluboké jeskyně, bitevní vřavu a úctu k veliteli
Co nerad: Nepřítele a zeleninu

Jmenuji se Borg. Jsem z národa jež přepadával kupce procházející Mlžnými horami a v období velkého hladu scházíme do vesnic na úpatí hor. Jsme rasa co kutá rudu a vytváří z ní smrtonosné zbraně Již v útlém věku jsem poznal boj, boj jež byl prvním krveprolitím mé krve. Boj v kterém se zostřily mé smysly a krvežíznivost mě prvně ovládla. Napadli nás lidé v našich doupatech, jako odplatu za všechny nájezdy. Některým z nás se podařilo schovat ve štolách. Těch pár z nás co zbylo se rozprchlo do jiných klanů a přísahalo pomstu lidu jenž způsobil zkázu klanu. Nyní se potácím Středozemí a hledám klan a mocného spojence v boji proti lidem.
borg724

Re: Borg

Post by borg724 »

borg724 wrote:Jméno: Borg
Rasa: Skřeti z mlžných hor
Co rád: Hluboké jeskyně, bitevní vřavu a úctu k veliteli
Co nerad: Nepřítele a zeleninu

Jmenuji se Borg. Jsem z národa jež přepadával kupce procházející Mlžnými horami a v období velkého hladu scházíme do vesnic na úpatí hor. Jsme rasa co kutá rudu a vytváří z ní smrtonosné zbraně Již v útlém věku jsem poznal boj, boj jež byl prvním krveprolitím mé krve. Boj v kterém se zostřily mé smysly a krvežíznivost mě prvně ovládla. Napadli nás lidé v našich doupatech, jako odplatu za všechny nájezdy. Některým z nás se podařilo schovat ve štolách. Těch pár z nás co zbylo se rozprchlo do jiných klanů a přísahalo pomstu lidu jenž způsobil zkázu klanu. Nyní se potácím Středozemí a hledám klan a mocného spojence v boji proti lidem.
Attachments
474414_4155595537496_825889241_o kopie.jpg
474414_4155595537496_825889241_o kopie.jpg (61.8 KiB) Viewed 15747 times
angleblue63

Post by angleblue63 »

diskuze nikdo nezakazuje. Přeci jen ale je BOT spíše pokladnice vědomostí a informací než diskuzní fórum. Ve snaze o udržení přehlednosti fóra se diskuze vždy po čase mažou. Nebuďte tedy uražení, pokud vám zmizí komentář. Pokud je diskuze konstruktivní, zůstane zachována. Většina témat je udržována ve stavu fotky/odpovědi na otázky/návody. Obdivné komentáře jsou po čase mazány, právě kvůli přehlednosti. Věřte, že proklikávat se desítkama stránek a hledat kýženou informaci je pruda.
erlogh
girmus (slídil)

Post by erlogh »

a co hejty ? je to fakt hnus velebnosti .. sadomasofantazák s esesáckou beranicí omg
Yshara
girmus (slídil)

Post by Yshara »

Nebudu tak.. upřímná, jako Erlogh, ač si myslim to samý.

To, co potřebuješ udělat je trochu víc se na botu zabydlet a zahodit svou helmu hodně daleko :) Místní osazenstvo ti na inteligentní dotazy, jak vylepšit svůj kostým, určitě rádo poradí.
*sniff* *sniff* grrr... Yshara , kalaus klanu Taarbami
Sledujte RakTaarbami na FB!
Image
raia
hoqatar (tahoun)

Post by raia »

JJ, německé přílby jsou už dávno out!

Image
VeverAK
hoqatar (tahoun)

Post by VeverAK »

Neber vše doslova, když z helmy flexou ořízneš okraj, který jí dává charakteristický moderní tvar a nanýtuješ na ni kůži nebo kusy plechu, trochu ji potlučeš tak z ní ještě může být parádní helma.
Erlish
hoqatar (tahoun)

Post by Erlish »

Přesně, hodně lidí tady má základ své helmy z blembáku, já třeba patřím mezi ně a nemůžu si ztěžovat.
Gorbag.
girmus (slídil)

Post by Gorbag. »

VeverAK wrote:Neber vše doslova, když z helmy flexou ořízneš okraj, který jí dává charakteristický moderní tvar a nanýtuješ na ni kůži nebo kusy plechu, trochu ji potlučeš tak z ní ještě může být parádní helma.

S tím potlučením mam problém :D Mlátil jsem do toho za studena jak debil a ani ťuk :D Holt armádní ocel je armádní ocel :D
Gorbag

Rozděl a Panuj!
raia
hoqatar (tahoun)

Post by raia »

Gorbag. wrote:
VeverAK wrote:Neber vše doslova, když z helmy flexou ořízneš okraj, který jí dává charakteristický moderní tvar a nanýtuješ na ni kůži nebo kusy plechu, trochu ji potlučeš tak z ní ještě může být parádní helma.

S tím potlučením mam problém :D Mlátil jsem do toho za studena jak debil a ani ťuk :D Holt armádní ocel je armádní ocel :D

Vůbec bych do toho nešel - a už vůbec ne za studena. Jednak ničíš historickou reálii, jednak ti to dá minimálně stejně práce jako pořídit jinou novou.
Post Reply