Chybí vám tu nějaké téma?
- Melian
- girmus (slídil)
Re: Chybí vám tu nějaké téma?
To se da cekat, hrb velky, ale mozkovna nicmoc. Myslela jsem to, ze v kategorii "Bitvy, akce, setkání" jsou Akce, Galerie (ktera mi zde prijde nesystematicka, protoze v neco podobneho mi prijde rozumnejsi v Predstaveni) a Trziste. No a ja bych pridala "Sleziště", ktere neni pro akce a bitvy, ale pro to, kde jaka skupina se sleza, trenuje, pripadne pro skupinove workshopy.
Melian wrote:To se da cekat, hrb velky, ale mozkovna nicmoc. Myslela jsem to, ze v kategorii "Bitvy, akce, setkání" jsou Akce, Galerie (ktera mi zde prijde nesystematicka, protoze v neco podobneho mi prijde rozumnejsi v Predstaveni) a Trziste. No a ja bych pridala "Sleziště", ktere neni pro akce a bitvy, ale pro to, kde jaka skupina se sleza, trenuje, pripadne pro skupinove workshopy.
Ehh tak to už tu máme viz Uruk, orc , goblin agh trolli forum -> Soukromá ohniště klanů / kohort.
To že to žádný klan nevyužívá je jiná věc... (Navíc tato část fóra je uzamykatelná, takže ta budete mít skutečně soukromí!)
možná téma nazvaný propriety :-) nebo vybavení nebo tak podobně, chci nafotit krýgle, rohy, misky apod co mám, prostě doplňky pro život..aby každej viděl co je možný sehnat, co jak vypadá, co se hodí..a kdyby tam každej dal co má doma, myslím, že tu bude dobrá sbírka nádob atdatd
Melian wrote:Mohli bychom do "Kultura a osobnost" pridat tema Boj?
Pripadne neco s podobnym obsahem, ale inteligentnejsim jmenem, neco, kde si muzem pokecat o strategii, formacich a (de)formacich.
Přidáno
Obsah fóra » Kultura & Osobnost - Hraní vybrané postavy » Vedení boje
Nardur wrote:možná téma nazvaný propriety :-) nebo vybavení nebo tak podobně, chci nafotit krýgle, rohy, misky apod co mám, prostě doplňky pro život..aby každej viděl co je možný sehnat, co jak vypadá, co se hodí..a kdyby tam každej dal co má doma, myslím, že tu bude dobrá sbírka nádob atdatd
přidáno
Obsah fóra » Vybavení a řemesla - Manufaktury » Propriety a vybavení
Napadlo mě téma jídlo vaření recepty žranice ale asi bude stačit jen obyčejný téma
Ctibor wrote:Napadlo mě téma jídlo vaření recepty žranice ale asi bude stačit jen obyčejný téma
Máte ho mít:
Obsah fóra » Vybavení a řemesla - Manufaktury » Skřetí krmě a nápoje
- Melian
- girmus (slídil)
Vcera jsem tu vecer nejak courala a chtela jsem se pochlubit takovou peknou fotkou skreta, co jsem nasla, postla jsem ji do Galerie (te prazdne v kategorii Bitvy, akce, setkání) a bud jsem byla mimo a nepostla ji nebo nevim. No bylo uz to kazdopadne prilis pozde.
Nicmene Galerie zeje prazdnotou, chapu ji stravne tak, ze jak nema nekdo prostor na webu a chce nekam picnout galerii z akce, tak ji ma hodit tam? Je to rozumne ve chvili, kdy vsichni pouzivaji svoje galerie nekde mimo?
Nicmene Galerie zeje prazdnotou, chapu ji stravne tak, ze jak nema nekdo prostor na webu a chce nekam picnout galerii z akce, tak ji ma hodit tam? Je to rozumne ve chvili, kdy vsichni pouzivaji svoje galerie nekde mimo?
Melian wrote:Vcera jsem tu vecer nejak courala a chtela jsem se pochlubit takovou peknou fotkou skreta, co jsem nasla, postla jsem ji do Galerie (te prazdne v kategorii Bitvy, akce, setkání) a bud jsem byla mimo a nepostla ji nebo nevim. No bylo uz to kazdopadne prilis pozde.
hmm, asi jsi nc nenahrála. Byl bych rad, kdyby se obrazky, ktere maji aspon nejakou hodnotu, do Galerie nahravaly. Zustanou tak totiz pouzitelne i ve chvili, kdyz nekdo nejakou cizi Galerii, na kterou se odkazovalo, smaze...