Chybí vám tu nějaké téma?

Novinky a upozornění týkající se tohoto fóra
Post Reply
Melian
girmus (slídil)

Re: Chybí vám tu nějaké téma?

Post by Melian »

To se da cekat, hrb velky, ale mozkovna nicmoc. Myslela jsem to, ze v kategorii "Bitvy, akce, setkání" jsou Akce, Galerie (ktera mi zde prijde nesystematicka, protoze v neco podobneho mi prijde rozumnejsi v Predstaveni) a Trziste. No a ja bych pridala "Sleziště", ktere neni pro akce a bitvy, ale pro to, kde jaka skupina se sleza, trenuje, pripadne pro skupinove workshopy.
raia
hoqatar (tahoun)

Post by raia »

Melian wrote:To se da cekat, hrb velky, ale mozkovna nicmoc. Myslela jsem to, ze v kategorii "Bitvy, akce, setkání" jsou Akce, Galerie (ktera mi zde prijde nesystematicka, protoze v neco podobneho mi prijde rozumnejsi v Predstaveni) a Trziste. No a ja bych pridala "Sleziště", ktere neni pro akce a bitvy, ale pro to, kde jaka skupina se sleza, trenuje, pripadne pro skupinove workshopy.

Ehh tak to už tu máme viz Uruk, orc , goblin agh trolli forum -> Soukromá ohniště klanů / kohort.

To že to žádný klan nevyužívá je jiná věc... (Navíc tato část fóra je uzamykatelná, takže ta budete mít skutečně soukromí!)
Nardur
hoqatar (tahoun)

Post by Nardur »

možná téma nazvaný propriety :-) nebo vybavení nebo tak podobně, chci nafotit krýgle, rohy, misky apod co mám, prostě doplňky pro život..aby každej viděl co je možný sehnat, co jak vypadá, co se hodí..a kdyby tam každej dal co má doma, myslím, že tu bude dobrá sbírka nádob atdatd
raia
hoqatar (tahoun)

Post by raia »

Melian wrote:Mohli bychom do "Kultura a osobnost" pridat tema Boj?
Pripadne neco s podobnym obsahem, ale inteligentnejsim jmenem, neco, kde si muzem pokecat o strategii, formacich a (de)formacich.

Přidáno

Obsah fóra » Kultura & Osobnost - Hraní vybrané postavy » Vedení boje
raia
hoqatar (tahoun)

Post by raia »

Nardur wrote:možná téma nazvaný propriety :-) nebo vybavení nebo tak podobně, chci nafotit krýgle, rohy, misky apod co mám, prostě doplňky pro život..aby každej viděl co je možný sehnat, co jak vypadá, co se hodí..a kdyby tam každej dal co má doma, myslím, že tu bude dobrá sbírka nádob atdatd

přidáno

Obsah fóra » Vybavení a řemesla - Manufaktury » Propriety a vybavení
Ctibor
hoqatar (tahoun)

Post by Ctibor »

Napadlo mě téma jídlo vaření recepty žranice ale asi bude stačit jen obyčejný téma
Kaal-ishi ghaash-ob. Shrakhat frumi. Gashnat frumi-sha.

S bělovlasým v zádech
raia
hoqatar (tahoun)

Post by raia »

Ctibor wrote:Napadlo mě téma jídlo vaření recepty žranice ale asi bude stačit jen obyčejný téma

Máte ho mít:

Obsah fóra » Vybavení a řemesla - Manufaktury » Skřetí krmě a nápoje
Melian
girmus (slídil)

Post by Melian »

Vcera jsem tu vecer nejak courala a chtela jsem se pochlubit takovou peknou fotkou skreta, co jsem nasla, postla jsem ji do Galerie (te prazdne v kategorii Bitvy, akce, setkání) a bud jsem byla mimo a nepostla ji nebo nevim. No bylo uz to kazdopadne prilis pozde.
Nicmene Galerie zeje prazdnotou, chapu ji stravne tak, ze jak nema nekdo prostor na webu a chce nekam picnout galerii z akce, tak ji ma hodit tam? Je to rozumne ve chvili, kdy vsichni pouzivaji svoje galerie nekde mimo?
raia
hoqatar (tahoun)

Post by raia »

Melian wrote:Vcera jsem tu vecer nejak courala a chtela jsem se pochlubit takovou peknou fotkou skreta, co jsem nasla, postla jsem ji do Galerie (te prazdne v kategorii Bitvy, akce, setkání) a bud jsem byla mimo a nepostla ji nebo nevim. No bylo uz to kazdopadne prilis pozde.
Nicmene Galerie zeje prazdnotou, chapu ji stravne tak, ze jak nema nekdo prostor na webu a chce nekam picnout galerii z akce, tak ji ma hodit tam? Je to rozumne ve chvili, kdy vsichni pouzivaji svoje galerie nekde mimo?

hmm, asi jsi nc nenahrála. Byl bych rad, kdyby se obrazky, ktere maji aspon nejakou hodnotu, do Galerie nahravaly. Zustanou tak totiz pouzitelne i ve chvili, kdyz nekdo nejakou cizi Galerii, na kterou se odkazovalo, smaze...
Post Reply